Vejret i Honolulu i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Honolulu i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 28 og 30 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Honolulu - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Honolulu, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Honolulu

I juni måned i Honolulu kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder juni-temperaturer i Honolulu, som i de fleste tilfælde ligger omkring 28 - 30 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 26 grader og maximumstemperaturer på 30 - 32 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Honolulu er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Honolulu i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Honolulu i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
312 - 313
Nedbør i mm.
8
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Honolulu i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Honolulu på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Honolulu.

Regn og nedbør i juni

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juni. Typisk vil det ikke være mere end omkring 7 - 9mm. fordelt over 8-10 dage. Det giver i gennemsnit 1 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.