Vejret i Honolulu i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Honolulu i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 27 og 29 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Honolulu i maj, da du overvejer at bestille en ferie i årets 5. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Honolulu, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Honolulu i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Honolulu (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i Honolulu i Hawaii svinge mellem at være varme til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 27 - 29 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i Honolulu ligger på omkring 25 til 27 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 28 - 31 grader.

At temperaturerne i maj måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Honolulu er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Honolulu i maj

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan maj-vejret tager sig ud i Honolulu.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
298 - 299
Nedbør i mm.
25
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Honolulu, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Honolulu, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i maj?

Regn i maj måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 24 - 26mm. fordelt over 8-10 dage med regn eller byger.