Vejret i Honolulu i marts

Her kan du læse lidt om vejret i Honolulu i marts, som typisk vil byde på temperaturer mellem 25 og 27 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Honolulu i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Honolulu i marts. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over marts-vejret i Honolulu, som - når temperaturen er lavest i marts - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Honolulu i marts

Dagstemperaturerne i Honolulu i marts måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 25 - 27 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 23 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 27 grader.

At temperaturerne i marts måned i Honolulu kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Honolulu er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Honolulu i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Honolulu er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
73
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Honolulu er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Honolulu byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i marts

I løbet af marts vil der i marts falde 72 - 74 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.