Vejret i Honolulu i november

Oversigt over vejret i Honolulu i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 28 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Honolulu - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Honolulu.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Honolulu i november

Dagstemperaturerne i Honolulu i november måned svinger mellem at være varme til meget varme. Typisk vil der være omkring 27 - 29 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 25 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 29 grader.

At temperaturerne i november måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Honolulu er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Honolulu i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Honolulu i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
183 - 184
Nedbør i mm.
55
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Honolulu i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Honolulu på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Honolulu.

Nedbør i november

I løbet af november vil der i årets 11. måned i Honolulu falde omkring 54 - 56 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.