Vejret i Honolulu i september

Vejret i Honolulu i årets 9. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Honolulu er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Honolulu i september. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Honolulu

Honolulu, Hawaii i september er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Honolulu byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i september i Honolulu vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 31 - 32 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Honolulu kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Honolulu er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Honolulu i september - overordnet skema

For et hurtigt overblik over september-vejret i Honolulu se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
280 - 281
Nedbør i mm.
25
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Honolulu eller om vejret er, som du gerne vil have det i september måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Honolulu.

Regn og nedbør i september

Helt sikker er det, at september ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i september falder 24 - 26 mm. nedbør i løbet af 8-10 af månedens dage.