Vejret på Ibiza i juli

Juli måned i Ibiza vil normalt ramme temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve varme dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Ibiza - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Ibiza

Ibiza, Spanien i juli er en periode, hvor varme til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ibiza byde på 28 - 30 grader. Når det er koldest i juli i Ibiza vil der være omkring 26 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 29 - 30 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Ibiza i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Ibiza i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Hvis du skal rejse i Ibiza i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Ibiza på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Ibiza.

Regn og nedbør i juli

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af juli måned i Ibiza. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 10-12 mm. fordelt over ca. 3 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli