Vejret i Istanbul i august

Vejret i Istanbul i august kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Istanbul er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Istanbul.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Istanbul i august

Årets 8. måned vil i Istanbul byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Istanbul i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 25 - 27 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 23 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 28 grader.

At temperaturerne i august måned i Istanbul kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Istanbul er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Vejret i Istanbul i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Istanbul se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
338 - 339
Nedbør i mm.
24
Dage med nedbør
4 - 5

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Istanbul eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Istanbul.

Nedbør i august

Fordelt over august måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 23 - 25mm. nedbør. Dette sker fordelt over 3-5 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i august