Vejret i Istanbul i december

Vejret i Istanbul i december kan byde på både meget kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 10 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Istanbul - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets sidste måned i Istanbul.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Istanbul i december

Dagstemperaturerne i Istanbul i december måned svinger mellem at være meget kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 9 - 11 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 7 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 11 grader.

At temperaturerne i december måned i Istanbul kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Istanbul er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Oversigt over vejret i Istanbul i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Istanbul i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
87 - 88
Nedbør i mm.
27
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i Istanbul i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Istanbul på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Istanbul.

Nedbør i december

Fordelt over december måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 26 - 28mm. nedbør. Dette sker fordelt over 13-15 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i december