Vejret i Istanbul i februar

Vejret i Istanbul i årets anden måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 7 og 9 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Istanbul er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Istanbul i februar. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Istanbul i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Istanbul i februar

Årets anden måned vil i Istanbul byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Istanbul i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 7 - 9 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 5 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 9 grader.

At temperaturerne i februar måned i Istanbul kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Istanbul er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Vejret i Istanbul i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Istanbul se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
101 - 102
Nedbør i mm.
27
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Istanbul eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Istanbul.

Nedbør og regnfulde dage i februar

Helt sikker er det, at februar ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i februar falder 26 - 28 mm. nedbør i løbet af 10-12 af månedens dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar