Vejret i Istanbul i juli

Oversigt over vejret i Istanbul i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 25 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Istanbul - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Istanbul.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Istanbul i juli

Dagstemperaturerne i Istanbul i juli måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 24 - 26 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 22 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 28 grader.

At temperaturerne i juli måned i Istanbul kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Istanbul er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typiske vejrforhold i Istanbul i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Istanbul i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Istanbul tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
360 - 361
Nedbør i mm.
28
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Istanbul. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Istanbul i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Istanbul:

Nedbør i juli

I løbet af juli vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 27 - 29mm. - fordelt på 2-4 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli