Vejret i Istanbul i november

Her kan du læse lidt om vejret i Istanbul i november, som typisk vil byde på temperaturer mellem 13 og 15 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Istanbul i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Istanbul i november. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over november-vejret i Istanbul, som - når temperaturen er lavest i november - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Istanbul (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Istanbul i Tyrkiet svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 13 - 15 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Istanbul ligger på omkring 11 til 13 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 14 - 17 grader.

At temperaturerne i november måned i Istanbul kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Istanbul er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Istanbul i november

Et udsnit af november måneds vejr i Istanbul er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
111 - 112
Nedbør i mm.
29
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Istanbul er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Istanbul byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i november

Regn i november måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 28 - 30mm. fordelt over 10-12 dage med regn eller byger.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i november