Vejret i Istanbul i oktober

Oversigt over vejret i Istanbul i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 19 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Istanbul - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Istanbul i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Istanbul i oktober

Årets 10. måned vil i Istanbul byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Istanbul i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 18 - 20 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 16 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 20 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Istanbul kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Istanbul er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Istanbul i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Istanbul i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
183 - 184
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Istanbul i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Istanbul på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Istanbul.

Nedbør og regnfulde dage i oktober

I løbet af oktober vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 29 - 31mm. - fordelt på 6-8 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i oktober