Vejret i Istanbul i september

Oversigt over vejret i Istanbul i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 22 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Istanbul i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Istanbul i september måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Istanbul i september

Årets 9. måned vil i Istanbul byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Istanbul i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 21 - 23 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 19 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 24 grader.

At temperaturerne i september måned i Istanbul kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Istanbul er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Istanbul i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Istanbul.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
246 - 247
Nedbør i mm.
25
Dage med nedbør
6 - 7

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Istanbul, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Istanbul, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i september

I løbet af september vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 24 - 26mm. - fordelt på 5-7 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i september