Vejret på Kos i december

Vejret i Kos i årets sidste måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Kos - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Kos i december. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Kos i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i Kos

Kos, Grkenland i december er en periode, hvor kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Kos byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i december i Kos vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 14 - 15 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Kos i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Kos i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
164
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Kos i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Kos på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Kos.

Vil det regne i december?

december måned i Kos hører sammen ed vind- og vandtæt tøj - hvis man altså har tænkt sig at være uden for. I løbet af måneden vil 12 dage indeholde regn - både større og små mængder - og alt i alt vil der falde omkring 164 mm. nedbør. Sammenligner man med en af de mest regnfulde danske måneder, falder der omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i december