Vejret i Krakow i august

Vejret i Krakow i august kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 20 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Krakow - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Krakow.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Krakow

Krakow, Polen i august er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Krakow byde på 19 - 21 grader. Når det er koldest i august i Krakow vil der være omkring 17 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 24 - 25 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Krakow i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Krakow i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Krakow tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
45
Dage med nedbør
14 - 15

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Krakow. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Krakow i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Krakow:

Regner det så i august måned?

Fordelt over august måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 44 - 46mm. nedbør. Dette sker fordelt over 13-15 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i august