Vejret i Lanzarote i august

Vejret i Lanzarote i årets 8. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Lanzarote i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Lanzarote i august. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Lanzarote i august. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Lanzarote.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Lanzarote i august

Dagstemperaturerne i Lanzarote i august måned svinger mellem at være varme til meget varme. Typisk vil der være omkring 26 - 28 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 24 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Lanzarote i august

Et udsnit af august måneds vejr i Lanzarote er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Lanzarote er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Lanzarote byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i august

augustmåned i Lanzarote vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 1 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august