Vejret i Lanzarote i juli

Oversigt over vejret i Lanzarote i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Lanzarote i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Lanzarote.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Lanzarote (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Lanzarote i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 25 - 27 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Lanzarote ligger på omkring 23 til 25 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 27 - 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Lanzarote i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Lanzarote.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Lanzarote, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Lanzarote, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i juli måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele juli vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli