Vejret på Las Palmas i april

Vejret i Las Palmas i årets fjerde måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Las Palmas - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Palmas i april. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Las Palmas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Palmas (april måned)

I april måned kan temperaturerne i Las Palmas i Spanien svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 20 - 22 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i april måned i Las Palmas ligger på omkring 18 til 20 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 20 - 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Las Palmas i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Las Palmas i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
4 - 5

Hvis du skal rejse i Las Palmas i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Las Palmas på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Las Palmas.

Regner det så i april måned?

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 3-5 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i april