Vejret på Las Palmas i august

Her kan du læse lidt om vejret i Las Palmas i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 25 og 27 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Las Palmas - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Las Palmas, som - når temperaturen er lavest i august - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Las Palmas

I august måned i Las Palmas kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder august-temperaturer i Las Palmas, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 26 - 28 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Las Palmas i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Las Palmas i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Las Palmas tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
2 - 3

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Las Palmas. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Las Palmas i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Las Palmas:

Regn og nedbør i august

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af august. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 1-3 dage. Det giver i gennemsnit 5 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august