Vejret på Las Palmas i december

Her kan du læse lidt om vejret i Las Palmas i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 20 og 22 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Las Palmas i december, da du overvejer at bestille en ferie i årets sidste måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Las Palmas, som - når temperaturen er lavest i december - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Las Palmas i december

Årets sidste måned vil i Las Palmas byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Las Palmas i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 21 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Las Palmas i december

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan december-vejret tager sig ud i Las Palmas.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Palmas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Palmas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i december

Regn i december måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 49 - 51mm. fordelt over 9-11 dage med regn eller byger.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i december