Vejret på Las Palmas i februar

Vejret i Las Palmas i februar kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 20 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Las Palmas i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Las Palmas i februar. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Las Palmas i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Las Palmas i februar

Årets anden måned vil i Las Palmas byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Las Palmas i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Las Palmas i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Las Palmas er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Las Palmas er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Las Palmas byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i februar?

Fordelt over februar måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 49 - 51mm. nedbør. Dette sker fordelt over 5-7 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i februar