Vejret på Las Palmas i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Las Palmas i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 19 og 21 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Las Palmas - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Las Palmas, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Las Palmas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Palmas i januar

Dagstemperaturerne i Las Palmas i januar måned svinger mellem at være kølige til ganske lune. Typisk vil der være omkring 19 - 21 grader i januar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 17 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Las Palmas i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Las Palmas i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
8 - 9

Hvis du skal rejse i Las Palmas i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Las Palmas på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Las Palmas.

Nedbør i januar

I løbet af januar vil der i januar falde 69 - 71 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i januar