Vejret på Las Palmas i juli

Vejret i Las Palmas i juli kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Las Palmas i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Las Palmas i juli. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Las Palmas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Palmas (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Las Palmas i Spanien svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 24 - 26 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Las Palmas ligger på omkring 22 til 24 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 24 - 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Las Palmas i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Las Palmas er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Las Palmas er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Las Palmas byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli