Vejret på Las Palmas i maj

Vejret i Las Palmas i årets 5. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Las Palmas i maj, da du overvejer at bestille en ferie i årets 5. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Palmas i maj. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Las Palmas i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Las Palmas i maj

Årets 5. måned vil i Las Palmas byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Las Palmas i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 21 - 23 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 19 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 22 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Las Palmas i maj

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan maj-vejret tager sig ud i Las Palmas.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Palmas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Palmas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i maj

majmåned i Las Palmas vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 3 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i maj