Vejret på Las Palmas i marts

Vejret i Las Palmas i årets tredje måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Las Palmas i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Palmas i marts. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Las Palmas i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Las Palmas i marts

Årets tredje måned vil i Las Palmas byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Las Palmas i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 21 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Las Palmas i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Las Palmas.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
6 - 7

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Palmas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Palmas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i marts?

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i marts