Vejret på Las Palmas i november

November måned i Las Palmas vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Las Palmas i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Las Palmas i november. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Las Palmas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Palmas i november

Dagstemperaturerne i Las Palmas i november måned svinger mellem at være ganske lune til generelt varme. Typisk vil der være omkring 22 - 24 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 20 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Las Palmas i november

Et udsnit af november måneds vejr i Las Palmas er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Las Palmas er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Las Palmas byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i november

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele november forventes i Las Palmas. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af november falder der omkring 59 - 61 millimeter regn i Las Palmas.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i november