Vejret på Las Palmas i oktober

Oktober måned i Las Palmas vil normalt ramme temperaturer på omkring 24 og 26 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Las Palmas - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 10. måned i Las Palmas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Palmas i oktober

Dagstemperaturerne i Las Palmas i oktober måned svinger mellem at være ganske lune til generelt varme. Typisk vil der være omkring 24 - 26 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 22 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Las Palmas i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Las Palmas i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Las Palmas i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Las Palmas på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Las Palmas.

Nedbør i oktober

I løbet af oktober vil der i Las Palmas falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 39 - 41mm. nedbør. Dette sker i løbet af 6-8 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i oktober