Vejret på Las Palmas i september

Vejret i Las Palmas i september kan byde på både varme og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Las Palmas - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Las Palmas.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Las Palmas

I september måned i Las Palmas kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder september-temperaturer i Las Palmas, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 26 - 28 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Las Palmas i september

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Las Palmas i september. Tallene er opgjort over hele september måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Las Palmas tager sig ud i årets 9. måned.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Las Palmas. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Las Palmas i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over september. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Las Palmas:

Nedbør i september

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele september måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 2-4 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i september