Vejret i Las Vegas i april

Vejret i Las Vegas i årets fjerde måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Las Vegas - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Vegas i april. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Las Vegas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Las Vegas i april

Årets fjerde måned vil i Las Vegas byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Las Vegas i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 25 grader.

At temperaturerne i april måned i Las Vegas kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Las Vegas er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Oversigt over vejret i Las Vegas i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Las Vegas i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
336 - 337
Nedbør i mm.
5
Dage med nedbør
2 - 3

Hvis du skal rejse i Las Vegas i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Las Vegas på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Las Vegas.

Nedbør i april

aprilmåned i Las Vegas vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 5 mm. fordelt over 2 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april