Vejret i Las Vegas i august

Vejret i Las Vegas i august kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 33 grader. Du er måske interesseret i vejret i Las Vegas i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Las Vegas i august måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Vegas (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Las Vegas i USA svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 32 - 34 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Las Vegas ligger på omkring 30 til 32 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 37 - 40 grader.

At temperaturerne i august måned i Las Vegas kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Las Vegas er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typisk vejr i Las Vegas i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Las Vegas.
Temperaturer
32° - 34°
Solskinstimer
364 - 365
Nedbør i mm.
13
Dage med nedbør
2 - 3

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Vegas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Vegas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i august

Fordelt over august måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 12 - 14mm. nedbør. Dette sker fordelt over 1-3 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august