Vejret i Las Vegas i februar

Oversigt over vejret i Las Vegas i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 11 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Las Vegas i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Las Vegas i februar. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Las Vegas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Las Vegas

I februar måned i Las Vegas kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder februar-temperaturer i Las Vegas, som i de fleste tilfælde ligger omkring 10 - 12 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 8 grader og maximumstemperaturer på 15 - 17 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Las Vegas kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Las Vegas er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Las Vegas i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Las Vegas er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
251 - 252
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Las Vegas er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Las Vegas byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i februar måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele februar vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 2-4 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar