Vejret i Las Vegas i januar

Vejret i Las Vegas i årets første måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 7 og 9 grader. Man kan også mødes af decideret perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Las Vegas i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Vegas i januar. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Las Vegas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Vegas (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i Las Vegas i USA svinge mellem at være til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 7 - 9 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i Las Vegas ligger på omkring 5 til 7 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 11 - 14 grader.

At temperaturerne i januar måned i Las Vegas kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Las Vegas er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Las Vegas i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Las Vegas.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
239 - 240
Nedbør i mm.
13
Dage med nedbør
3 - 4

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Vegas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Vegas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i januar

Helt sikker er det, at januar ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i januar falder 12 - 14 mm. nedbør i løbet af 2-4 af månedens dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar