Vejret i Las Vegas i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Las Vegas i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 33 og 35 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Las Vegas er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Las Vegas, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Las Vegas.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Las Vegas

Las Vegas, USA i juli er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Las Vegas byde på 33 - 35 grader. Når det er koldest i juli i Las Vegas vil der være omkring 31 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 40 - 41 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Las Vegas kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Las Vegas er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Vejret i Las Vegas i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Las Vegas se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
33° - 35°
Solskinstimer
383 - 384
Nedbør i mm.
13
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Las Vegas eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Las Vegas.

Regner det så i juli måned?

Regn i juli måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 12 - 14mm. fordelt over 2-4 dage med regn eller byger.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli