Vejret i Las Vegas i juni

Oversigt over vejret i Las Vegas i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Las Vegas - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Las Vegas i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Las Vegas

I juni måned i Las Vegas kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Las Vegas, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 36 - 38 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Las Vegas kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Las Vegas er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Oversigt over vejret i Las Vegas i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Las Vegas i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
411 - 412
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Las Vegas i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Las Vegas på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Las Vegas.

Nedbør og regnfulde dage i juni

Der vil i juni ikke falde regn eller nedbør i Las Vegas.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni