Vejret i Las Vegas i november

Vejret i Las Vegas i årets 11. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 12 og 14 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Las Vegas er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Vegas i november. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Vegas i november

Dagstemperaturerne i Las Vegas i november måned svinger mellem at være meget kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 12 - 14 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 10 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 18 grader.

At temperaturerne i november måned i Las Vegas kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Las Vegas er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Las Vegas i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Las Vegas se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
258 - 259
Nedbør i mm.
8
Dage med nedbør
2 - 3

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Las Vegas eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Las Vegas.

Regn og nedbør i november

novembermåned i Las Vegas vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 8 mm. fordelt over 2 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november