Vejret i Las Vegas i oktober

Vejret i Las Vegas i årets 10. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Las Vegas i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Las Vegas i oktober. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Las Vegas i oktober. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Las Vegas i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Las Vegas i oktober

Dagstemperaturerne i Las Vegas i oktober måned svinger mellem at være kølige til meget varme. Typisk vil der være omkring 21 - 23 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 19 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 27 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Las Vegas kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Las Vegas er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Las Vegas i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Las Vegas er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
301 - 302
Nedbør i mm.
5
Dage med nedbør
2 - 3

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Las Vegas er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Las Vegas byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i oktober?

oktobermåned i Las Vegas vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 5 mm. fordelt over 2 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober