Vejret i Las Vegas i september

Vejret i Las Vegas i september kan byde på både ganske lune og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 29 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Las Vegas i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Las Vegas i september. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Las Vegas

Las Vegas, USA i september er en periode, hvor ganske lune til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Las Vegas byde på 28 - 30 grader. Når det er koldest i september i Las Vegas vil der være omkring 26 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 35 - 36 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Las Vegas kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Las Vegas er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Las Vegas i september

Et udsnit af september måneds vejr i Las Vegas er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
345 - 346
Nedbør i mm.
8
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Las Vegas er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Las Vegas byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i september

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele september måned falde 7 - 9mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september