Vejret i London i april

Oversigt over vejret i London i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 12 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i London er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i London.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i London

I april måned i London kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller kolde. Det betyder april-temperaturer i London, som i de fleste tilfælde ligger omkring 11 - 13 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 9 grader og maximumstemperaturer på 14 - 16 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i London i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i London se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
47
Dage med nedbør
14 - 15

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i London eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i London.

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 46 - 48mm. - fordelt på 13-15 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i april