Vejret i London i august

Oversigt over vejret i London i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i London er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i London i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i London

London, Storbritannien i august er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil London byde på 20 - 22 grader. Når det er koldest i august i London vil der være omkring 18 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 23 - 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i London i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i London se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
54
Dage med nedbør
12 - 13

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i London eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i London.

Vil det regne i august?

I løbet af august vil der i årets 8. måned i London falde omkring 53 - 55 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i august