Vejret i London i december

December måned i London vil normalt ramme temperaturer på omkring 8 og 10 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve meget kolde dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge London - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i London i december måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i London (december måned)

I december måned kan temperaturerne i London i Storbritannien svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 8 - 10 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i London ligger på omkring 6 til 8 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 8 - 11 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i London i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i London i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
3 - 4
Nedbør i mm.
57
Dage med nedbør
15 - 16

Hvis du skal rejse i London i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i London på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i London.

Nedbør og regnfulde dage i december

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele december forventes i London. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af december falder der omkring 56 - 58 millimeter regn i London.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i december