Vejret i London i februar

Vejret i London i februar kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 8 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge London - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i London.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i London i februar

Årets anden måned vil i London byde på meget kolde til kolde temperaturer. I London i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 7 - 9 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 5 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 9 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i London i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i London i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
36
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i London i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i London på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i London.

Nedbør i februar

Fordelt over februar måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 35 - 37mm. nedbør. Dette sker fordelt over 12-14 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i februar