Vejret i London i januar

Vejret i London i årets første måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 7 og 9 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i London er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i London i januar. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i London i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i London i januar

Dagstemperaturerne i London i januar måned svinger mellem at være meget kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 7 - 9 grader i januar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 5 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 8 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i London i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i London se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
3 - 4
Nedbør i mm.
53
Dage med nedbør
17 - 18

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i London eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i London.

Nedbør og regnfulde dage i januar

Ustadigt vejr må i januar i London forventes. I løbet af årets første måned falder der omkring 52 - 54 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i januar