Vejret i London i juni

Vejret i London i juni kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 18 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i London i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til London i juni. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i London i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i London (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i London i Storbritannien svinge mellem at være kølige til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 17 - 19 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i London ligger på omkring 15 til 17 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 19 - 22 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i London i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i London er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i London er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i London byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juni?

Fordelt over juni måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 49 - 51mm. nedbør. Dette sker fordelt over 11-13 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i juni