Vejret i London i maj

Her kan du læse lidt om vejret i London i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 14 og 16 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i London i maj, da du overvejer at bestille en ferie i årets 5. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i London, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i London i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i London (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i London i Storbritannien svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 14 - 16 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i London ligger på omkring 12 til 14 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 16 - 19 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i London i maj

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan maj-vejret tager sig ud i London.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
51
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i London, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i London, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i maj

I løbet af maj vil der i maj falde 50 - 52 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i maj