Vejret i London i marts

Vejret i London i årets tredje måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 9 og 11 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i London i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i London i marts. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i London i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i London

London, Storbritannien i marts er en periode, hvor meget kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil London byde på 9 - 11 grader. Når det er koldest i marts i London vil der være omkring 7 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 11 - 12 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i London i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i London.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
15 - 16

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i London, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i London, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i marts

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 47 - 49 mm. nedbør i løbet af 14-16 af månedens dage.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i marts