Vejret i London i november

Oversigt over vejret i London i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 11 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i London er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i London i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i London i november

Dagstemperaturerne i London i november måned svinger mellem at være kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 10 - 12 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 8 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 11 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i London i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i London se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
3 - 4
Nedbør i mm.
57
Dage med nedbør
16 - 17

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i London eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i London.

Nedbør og regnfulde dage i november

I løbet af november vil der i årets 11. måned i London falde omkring 56 - 58 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i november