Vejret i London i oktober

Her kan du læse lidt om vejret i London i oktober, som typisk vil byde på temperaturer mellem 14 og 16 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i London i oktober, da du overvejer at bestille en ferie i årets 10. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over oktober-vejret i London, som - når temperaturen er lavest i oktober - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i London i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i London i oktober

Årets 10. måned vil i London byde på kolde til kølige temperaturer. I London i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 14 - 16 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 12 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 15 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i London i oktober

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan oktober-vejret tager sig ud i London.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
57
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i London, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i London, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i oktober?

I løbet af oktober vil der i oktober falde 56 - 58 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i oktober