Vejret i London i september

Vejret i London i september kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 18 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge London - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i september måned. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i London

I september måned i London kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder september-temperaturer i London, som i de fleste tilfælde ligger omkring 17 - 19 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 15 grader og maximumstemperaturer på 19 - 21 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i London i september

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i London i årets 9. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
53
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i London i andre af årets måneder end blot september, så sørg for også at læse om vejret i London på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i London.

Regn og nedbør i september

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i september måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 52 - 54 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i september