Vejret i Los Angeles i august

Vejret i Los Angeles i årets 8. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Los Angeles - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Los Angeles i august. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Los Angeles.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Los Angeles

Los Angeles, USA i august er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Los Angeles byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i august i Los Angeles vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 24 - 25 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i august måned i Los Angeles kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Los Angeles er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typiske vejrforhold i Los Angeles i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Los Angeles i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Los Angeles tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
342 - 343
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Los Angeles. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Los Angeles i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Los Angeles:

Nedbør i august

Der vil i ikke falde regn i august, som er en helt tør måned.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august