Vejret i Los Angeles i januar

Oversigt over vejret i Los Angeles i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 15 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Los Angeles er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Los Angeles

Los Angeles, USA i januar er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Los Angeles byde på 14 - 16 grader. Når det er koldest i januar i Los Angeles vil der være omkring 12 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 18 - 19 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Los Angeles kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Los Angeles er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Los Angeles i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Los Angeles se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
216 - 217
Nedbør i mm.
68
Dage med nedbør
7 - 8

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Los Angeles eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Los Angeles.

Regn og nedbør i januar

I løbet af januar vil der i årets første måned i Los Angeles falde omkring 67 - 69 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar